Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Beoordelingen Nedersaksen

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Nedersaksen

Appie

Mooie omgeving

R. te Dorsthorst

Prachtige natuur en leuke stadjes in de directe omgeving.

J. Gravemaker

Mooie omgeving om te fietsen. Bezoek aan Bremen is aan te raden.

Vakantie op een kleine camping in Nedersaksen

De noordelijke regio Nedersaksen is de op één na grootste regio van Duitsland. U kunt in Nedersaksen kamperen op een kleine camping aan de Noordzee, aan een klein meertje, midden in de bossen of vlak bij de Lüneburger Heide. Eén ding is zeker: de natuur is altijd dichtbij. Neem dan ook de fietsen of wandelschoenen mee als u kampeert op een kleine camping in Nederseksen, zodat u niets van deze mooie omgeving hoeft te missen.

Nedersaksen: leuk voor jong en oud

In de regio Nedersaksen vindt u talloze kleine dorpjes en grote plaatsen vol historie en met een karakteristieke uitstraling. Loop door de sfeervolle straatjes van Stade of bezoek de vakwerkhuizen in Wolfenbüttel. Bent u met kinderen op pad? In Soltau ligt het grootste attractiepark van Duitsland: het Heide-Park. Hier kunnen kinderen zich urenlang vermaken met achtbanen, waterattracties en andere attracties voor jong en oud.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen