Ga naar de homepage
Laden

Populaire plaatsen Nedersaksen

Populaire campings Nedersaksen

Vakantiethema's Nedersaksen

Toon meer vakantiethema's

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 2.000+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Vakantie op een kleine camping in Nedersaksen

De noordelijke regio Nedersaksen is de op één na grootste regio van Duitsland. U kunt in Nedersaksen kamperen op een kleine camping aan de Noordzee, aan een klein meertje, midden in de bossen of vlak bij de Lüneburger Heide. Eén ding is zeker: de natuur is altijd dichtbij. Neem dan ook de fietsen of wandelschoenen mee als u kampeert op een kleine camping in Nederseksen, zodat u niets van deze mooie omgeving hoeft te missen.

Nedersaksen: leuk voor jong en oud

In de regio Nedersaksen vindt u talloze kleine dorpjes en grote plaatsen vol historie en met een karakteristieke uitstraling. Loop door de sfeervolle straatjes van Stade of bezoek de vakwerkhuizen in Wolfenbüttel. Bent u met kinderen op pad? In Soltau ligt het grootste attractiepark van Duitsland: het Heide-Park. Hier kunnen kinderen zich urenlang vermaken met achtbanen, waterattracties en andere attracties voor jong en oud.

Aangepaste openingstijden: door de gevolgen van het coronavirus hebben veel campings hun openingsdata aangepast. De informatie op deze website kan dus tijdelijk niet helemaal juist zijn. Bekijk de website of social media van de camping voor de laatste info.​