Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Beoordelingen Beieren

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Beieren

Kylie

Heel mooi!

Bob

Absoluut mooie omgeving!

anita

als je je van tevoren veel informeert is er heel veel te zien en te doen lekker om te fietsen ook

Vakantie op een kleine camping in Beieren

Beieren is de grootste deelstaat van Duitsland en wordt voor een groot deel in beslag genomen door de Duitse Alpen. Op een kleine camping in Beieren heeft u dan ook al snel uitzicht op de prachtige bergketen. Wandelen, fietsen of gewoon lekker tot rust komen op de camping; u kunt uw vakantie in Beieren helemaal op uw eigen manier indelen. Kies bijvoorbeeld voor een kleine boerencamping of een camping die meer in de natuur gelegen is.

Bijzonder Beieren

Niet alleen staat Beieren bekend om zijn bergachtige omgeving, ook op het gebied van cultuur is er genoeg te beleven. Bezoek een willekeurig Beiers stadje en verwonder u over de Beierse architectuur. Innovatieve constructies van staal, steen, glas en hout voeren de boventoon. Een voorbeeld hiervan is het Germanisches Nationalmuseum in Nürnberg. Onmisbaar is een bezoek aan Slot Neuschwanstein. Koning Ludwig II liet dit sprookjesachtige kasteel bouwen in de tweede helft van de negentiende eeuw en is een van de grootste toeristische attracties van Duitsland.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen