Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Beoordelingen Saksen

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Saksen

Karin van Teeffelen

De steden zijn erg mooi om te zien o.a. Freiberg, Chemnitz en Meissen. En niet te vergeten natuurlijk Dresden. Ook de natuur is telkens weer mooi, na elke heuvel een verrassing wat je weer ziet. Wij hebben erg genoten.

Van de Weyer

Heel goed mooie stad Dresden en Elbe fietspad dichtbij

Ber Smaak

Pluspunt is dat de camping dicht bij Dresden ligt.

Vakantie op een kleine camping in Saksen

Geniet van het afwisselende Saksische platteland, de groene velden en bergachtige landschappen wanneer u kampeert op een kleine camping in Saksen. De rustieke uitstraling van deze Duitse regio trekt jaarlijks veel toeristen aan. Vanaf uw kampeerplek heeft u uitzicht over deze mooie omgeving. Zorg dat u fietsen of wandelschoenen meeneemt, zodat u gebruik kan maken van de mooie fiets- en wandelroutes die om de camping heen liggen.

Saksen: een reis terug in de tijd

De regio Saksen heeft een rijke historie. Dat is vandaag de dag nog zichtbaar in steden als Görlitz, Bautzen en Freiburg. In Görlitz vindt u 3000 officiële monumenten die hun charme behouden door de klassieke straten en romantische huisjes. Voor natuurliefhebbers is het bekende en bosrijke Ertsgebergte een aanrader. Een unieke ervaring vindt u in de Saksische Schweiz, waar u over de Brug van Bastei (dwars door bijzondere bergen) kunt lopen en Vesting Königstein kunt bezoeken.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen