Ga naar de homepage
Laden

Populaire plaatsen Saksen

Populaire campings Saksen

Vakantiethema's Saksen

Toon meer vakantiethema's

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 2.000+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Vakantie op een kleine camping in Saksen

Geniet van het afwisselende Saksische platteland, de groene velden en bergachtige landschappen wanneer u kampeert op een kleine camping in Saksen. De rustieke uitstraling van deze Duitse regio trekt jaarlijks veel toeristen aan. Vanaf uw kampeerplek heeft u uitzicht over deze mooie omgeving. Zorg dat u fietsen of wandelschoenen meeneemt, zodat u gebruik kan maken van de mooie fiets- en wandelroutes die om de camping heen liggen.

Saksen: een reis terug in de tijd

De regio Saksen heeft een rijke historie. Dat is vandaag de dag nog zichtbaar in steden als Görlitz, Bautzen en Freiburg. In Görlitz vindt u 3000 officiële monumenten die hun charme behouden door de klassieke straten en romantische huisjes. Voor natuurliefhebbers is het bekende en bosrijke Ertsgebergte een aanrader. Een unieke ervaring vindt u in de Saksische Schweiz, waar u over de Brug van Bastei (dwars door bijzondere bergen) kunt lopen en Vesting Königstein kunt bezoeken.

Aangepaste openingstijden: door de gevolgen van het coronavirus hebben veel campings hun openingsdata aangepast. De informatie op deze website kan dus tijdelijk niet helemaal juist zijn. Bekijk de website of social media van de camping voor de laatste info.​