Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Beoordelingen Thüringen

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Thüringen

TJH

Het ligt in een zeer mooi bosrijk gebied, daarnaast zijn er genoeg bezienswaardigheden in de buurt. Dus zeker een plek waar je je niet hoeft te vervelen.

Klooster

Mooie omgeving in het voormalige DDR, stuwmeer op loopafstand en een bosrijke omgeving

Louise

op loopafstand van het stadscentrum en erg mooie wandel en fietsomgeving

Vakantie op een kleine camping in Thüringen

In de bosrijke regio Thüringen voelt elke natuurliefhebber zich thuis. Eindeloos wandelen door het prachtige Thüringerwald of een middagje genieten aan een van de mooie meren, Thüringen heeft genoeg te bieden! Op kleine campings in Thüringen vindt u een gemoedelijke sfeer. Kies voor een rustige camping midden in de natuur, of juist een camping waar wat meer activiteiten worden georganiseerd, leuk voor een vakantie met het hele gezin.

Statige steden en rijke historie

De regio Thüringen heeft een rijke historie. In de zestiende eeuw woonde Maarten Luther bijvoorbeeld in de sfeervolle stad Erfurt. In Weimar, ook een van de grootste plaatsen van Thüringen, kwam in 1919 de Weimarrepubliek tot stand. Ook de filosoof Goethe en componist Wagner komen uit deze stad. De statige uitstraling van deze stad doet nog sterk terugdenken aan de belangrijke rol die de stad toentertijd vervulde.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen