Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 2.000+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Vakantie op een kleine camping in de Harz

De Harz is het hoogste middelgebergte van Noord-Duitsland. Het gebied is rijk aan diverse dieren- en plantensoorten en ideaal voor wandelliefhebbers. Op een kleine camping in de Harz heeft u uitgebreide mogelijkheden om te voet op pad te gaan en de omgeving te ontdekken. Bijvoorbeeld door de omringende bossen of het karakteristieke Wippertal.

Sfeervolle plaatsen met historie

In het Harzgebergte liggen allerlei leuke plaatsen die een bezoekje waard zijn. Bekijk bijvoorbeeld de vakwerkhuisjes en het imposante gemeentehuis van Wernigerode, of ga langs het lieflijke Ilsenburg in het lieflijke dal van de Ilserivier. De bijzondere stad in de Harz is Goslar, aangezien de stad verbonden was aan het eerste Duitse keizerrijk in de tiende eeuw. De keizer verbleef in het paleis (pfalz) dat in Goslar was gebouwd. Deze kaiserpfalz is vandaag de dag nog te bezichtigen.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check  |  Blijf op de hoogte over kamperen in Corona-tijd