Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Beoordelingen Zuid-Holland

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Zuid-Holland

Ab Leenstra

Leuk om een voor mij onbekend stukje Nederland te bekijken.

vd Berg

Prachtige omgeving, strand, zee, duinen en bos

Van de Loo

De omgeving is prachtig om te fietsen en te wandelen, voldoende leuke eetgelegenheden in de buurt die ook betaalbaar zijn.

Kleine camping in Zuid-Holland

Tijdens een kampeervakantie op een kleine camping in Zuid-Holland verblijft u op landelijke en groene campings tussen de polders, en vaak dicht bij het water. U kunt hier heerlijk tot rust komen en genieten van de weidsheid van het platteland. Vaak kunt u direct vanaf de camping of in de buurt kanovaren, zeilen, surfen, of met een fluisterboot varen. De kleine campings en boerencampings in Zuid-Holland zijn geschikt voor liefhebbers van rust en natuur, maar er zijn ook leuke kleine campings voor jonge gezinnen.

Historische steden

Hoewel u in Zuid-Holland midden tussen het groen kampeert, zijn er volop bezienswaardigheden dicht bij uw kleine camping. Historische steden als Leiden, Gouda en Den Haag en de wereldberoemde molens bij Kinderdijk zijn zeker een bezoek waard. Leuke uitstapjes met kinderen zijn pretpark Duinrell en Madurodam. De zandstranden van de Noordzeekust zijn in Zuid-Holland nooit ver weg. Zo kunt u vanuit uw camping een heerlijk dagje zwemmen en zonnen, of lekker uitwaaien.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen