Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Kleine campings in Walcheren

Wie op zoek is naar een kleine camping in Walcheren heeft een ruime keuze! Het Zeeuwse eiland is een populaire vakantiebestemming, maar op een boerencamping of minicamping op Walcheren ervaart u vooral de rust en ruimte van het platteland. U kunt op Walcheren heerlijk watersporten, fietsen of vissen. Watersporters kunnen kiezen uit de Noordzee, Oosterschelde, Westerschelde en het Veerse meer. De Noordzeestranden zijn een aanrader voor gezinnen op strandvakantie. De stranden, bijvoorbeeld bij Domburg en Zoutelande, zijn veilig en schoon.

Mosselen eten in Middelburg

In Walcheren is genoeg te beleven. U kunt verschillende musea en bezienswaardigheden bezoeken, bijvoorbeeld het Bunkermuseum in Zoutelande. In twee bunkers uit de Tweede Wereldoorlog leert u meer over de Duitse kustverdediging. Of breng een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans. Gezinnen kunnen leuke uitjes maken naar attractieparken, kinderboerderijen of een (indoor)speeltuin. Een dagje stadten: in het historische Middelburg met zijn gezellige centrum is een leuke afwisseling. Natuurlijk sluit u af met een pannetje Zeeuwse mosselen.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen