Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Vakantie op een kleine camping bij de Friese Meren

De Noord-Nederlandse provincie Friesland is dé plek voor natuurliefhebbers, watersporters en een ideale kampeerbestemming voor iedereen die de weidsheid van het platteland wil ervaren. Met name de rondom de Friese Meren is het goed toeven. Op een kleine camping bij de Friese Meren is het water nooit ver weg. Ook de bossen zijn dichtbij, zo heeft u altijd de mogelijkheid voor een heerlijke fietstocht of wandeling door de Friese natuur.

Ter land, ter zee en in de lucht

In de omgeving van de Friese Meren is er genoeg te doen voor jong en oud. Ga bijvoorbeeld op reis door de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest en zie dieren en planten uit allerlei werelddelen. U kunt de omgeving ook ontdekken door gebruik te maken van de fietsroutes die zijn uitgestippeld. Friesland staat daarnaast bekend om zijn zeilcultuur. Tijdens een vakantie bij de Friese Meren hoort dan ook een zeiltocht over water. U kunt de Friese Meren ook van boven bekijken, door u aan te melden voor een ballonvaart in Joure of Scharsterbrug.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen