Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 2.000+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Beoordelingen Friesland

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Friesland

Anna

Aan de ligging van de camping heb ik geen opmerkingen over. Mooi gebied.

R.Kampherbeek

zeer mooie omgeving waar de plaatsen Hindelopen en Stavoren zeker de moeite van een bezoek waard zijn

Desoete Mieke

Winkels op wandelafstand. Leuk en gezellig dorpje. Vele fietsmogelijkheden.

Kleine campings in Friesland

Als er een provincie is waar je het beste kunt genieten op een kleine camping, dan is dat Friesland wel. In deze waterrijke provincie vind te vele leuke en charmante campings waar je heerlijk kunt kamperen. En natuurlijk kun je vaak direct aan het water kamperen. Ideaal als je graag watersport wilt gaan bedrijven. In Friesland is er ook ruimte genoeg, dus zelfs op de kleinste campings vind je vaak ruimte kampeerplekken.

Kamperen bij de boer

Dat Friesland de nodige boerderijcampings rijk is, dat is geen verrassing. Jong en oud kunnen de leukste dingen beleven door een dagje mee te kijken met de boer. Voor (klein)kinderen is dat altijd een feest. De hele dag spelen en ravotten zonder zorgen. En ook de (groot)ouders kunnen rustig van hun vakantie genieten. Op kleine campings rijden vele minder auto's en is het een heel stuk rustiger. Zo heb je altijd goed overzicht, waar je kinderen ook op de camping zijn.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check  |  Blijf op de hoogte over kamperen in Corona-tijd