Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 2.000+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Beoordelingen Drenthe

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Drenthe

Renate

Het plaatsje Beilen is een gezellig dorp waar gezellige terrasjes en goede restaurants te vinden zijn. Drenthe op zijn mooist in deze omgeving. Zowel wandel als fiets mogelijkheden in groene omgeving met bossen, heide en meertjes.

Maarten

Het Drents-Friese Wold is een lust voor fietsers en wandelaars.

Meindert van der Gulik

Hele mooie omgeving om te fietsen. Westerbork (kamp), Hunnebedcentrum Borger en Wildlands in Emmer allen op een half uurtje rijden en zeker het bezoeken waard.

Vakantie op een kleine camping in Drenthe

Uitgestrekte weilanden, bossen, heide en af en toe een vennetje; dat is het Drentse landschap. Bovendien zijn er ook leuke steden als Emmen en Hoogeveen dichtbij en ook een dagje Groningen behoort tot de mogelijkheden. Op een kleine camping in Drenthe staat u midden in de natuur. Fietsen, paardrijden en wandelen behoren allemaal tot de mogelijkheden en kunt u vaak al vlak bij de camping doen.

Ontdek veelzijdig Drenthe

De weidsheid van het platteland en de Drentse natuur lonkt. Toch is er ook op cultureel gebied nog zoveel te beleven. Drenthe staat bekend om zijn hunebedden. Deze kolossale stenen vormen het geraamte van een graf dat mensen 5000 jaar geleden daar gebouwd hebben. Door heel Drenthe kunt u deze hunebedden tegenkomen. Een ander stukje historie vindt u terug in Westerbork, waar de overblijfselen van concentratiekamp Westerbork vandaag de dag nog te bezichtigen zijn. Bezoek het indrukwekkende bijbehorende museum en sta even stil bij de heftige gebeurtenissen die Nederland meemaakte in die tijd.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check  |  Blijf op de hoogte over kamperen in Corona-tijd