Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Beoordelingen Drenthe

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Drenthe

Renate

Het plaatsje Beilen is een gezellig dorp waar gezellige terrasjes en goede restaurants te vinden zijn. Drenthe op zijn mooist in deze omgeving. Zowel wandel als fiets mogelijkheden in groene omgeving met bossen, heide en meertjes.

Maarten

Het Drents-Friese Wold is een lust voor fietsers en wandelaars.

Meindert van der Gulik

Hele mooie omgeving om te fietsen. Westerbork (kamp), Hunnebedcentrum Borger en Wildlands in Emmer allen op een half uurtje rijden en zeker het bezoeken waard.

Vakantie op een kleine camping in Drenthe

Uitgestrekte weilanden, bossen, heide en af en toe een vennetje; dat is het Drentse landschap. Bovendien zijn er ook leuke steden als Emmen en Hoogeveen dichtbij en ook een dagje Groningen behoort tot de mogelijkheden. Op een kleine camping in Drenthe staat u midden in de natuur. Vlak bij de klein camping kunt u fietsen, paardrijden en wandelen.

Ontdek veelzijdig Drenthe

De weidsheid van het platteland en de Drentse natuur lonkt. Toch is er ook op cultureel gebied nog zoveel te beleven. Drenthe staat bekend om zijn hunebedden. Deze kolossale stenen vormen het geraamte van een graf dat mensen 5000 jaar geleden daar gebouwd hebben. Door heel Drenthe kunt u deze hunebedden tegenkomen. Een ander stukje historie vindt u terug in Westerbork, waar de overblijfselen van concentratiekamp Westerbork vandaag de dag nog te bezichtigen zijn. Bezoek het indrukwekkende bijbehorende museum en sta even stil bij de heftige gebeurtenissen die Nederland meemaakte in die tijd.

Ruime keuze in kleine campings in Drenthe

In Drenthe zijn meer dan 50 kleine campings, waar u in alle rust kunt genieten van de gastvrijheid en de gezelligheid op de camping. De kleine campings zijn overzichtelijk, geven u privacy en ruimte. Er zijn verschillende boerderijcampings in Drenthe, waar u een heerlijk uitzicht heeft over de weilanden, mee kunt kijken of helpen bij de boer en kunt genieten van de streekproducten. Maar er zijn ook kleine campings met een zwembad of huuraccommodatie in Drenthe. Met kinderen naar een kleine camping in Drenthe is sowieso een goed idee. Door de ruim opgezette grasvelden en de overzichtelijke kampeerplaatsen, heeft u goed uitzicht op uw spelende kinderen. Zo kunt u extra lekker genieten tijdens een heerlijke ontspannen vakantie.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen