Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Beoordelingen Utrecht

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Utrecht

Marga Knop - ter Wal

Mooie landelijke omgeving, rust en ruimte! Mooi om langs de Vecht te rijden

Kruijff

Mooie omgeving, veel bos! Maar ook leuke uitstapjes voor kids o.a. rosrarium met de trapkar of andere activiteiten. Piramide van austerlitz en bij behorende speeltuin ook erg leuk voor kids. Leuke speurtochten op Utrechtse heuvelrug

G. Bathoorn

De heuvelrug is een mooie omgeving om heerlijk te kunnen fietsen.

Vakantie op een kleine camping in Utrecht

De provincie Utrecht ligt centraal in Nederland, waardoor u gemakkelijk steden als Amsterdam, Rotterdam of Den Bosch kunt bezoeken. Zo kunt u vanaf een kleine camping in Utrecht genieten van de rustige natuur in de buurt van de camping en de drukte van de stad opzoeken als u wilt. Kies bijvoorbeeld voor kleine camping midden in natuurgebied Het Groene Hart, of kampeer vlakbij de Loosdrechtse Plassen, ideaal voor echte watersporters.

Omgeving met een rijke historie

In de omgeving van Utrecht is van alles te zien en te beleven. Bezoek bijvoorbeeld de stad Utrecht, met de Domtoren, hét kenmerk van de stad. De Dom is te beklimmen. Eenmaal boven heeft u een prachtig uitzicht over de stad. Daarnaast leert u veel over de historie van het oude Utrecht. Ook de grachten met leuke restaurantjes en cafeetjes zijn zeker de moeite waard. Voor een uitstapje in de natuur is het huren van kano’s voor een tocht over de Loosdrechtse plassen een echte aanrader.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen