Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Beoordelingen Groningen

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Groningen

Johan

Punt van Reide (natuurgebied) op fiets afstand, mooie oude dorpjes in de omgeving. Vooral de kant van de polders is erg de moeite waard. De aanrijroute via de industrie van Delfzijl is minder mooi, maar als je de toeristische route neemt kom je door allerlei leuke kleine dorpjes.

Johanna

Prachtig. De camping ligt in het 'Westerkwartier' van de provincie Groningen. En het fietsen is verrassend mooi. Hele mooie beschutte fietspaden.

Smilde

Mooie-autenthieke omgeving.

Vakantie op een kleine camping in Groningen

Groningen is een Noord-Nederlandse provincie waar u op het platteland kunt kamperen. Met niets anders dan weilanden en bomen in de wijde omtrek te zien, heeft u op een kleine camping in Groningen echt het gevoel midden in de natuur te kamperen. Natuurlijk zijn er in de omgeving ook diverse leuke dorpjes en steden die u zeker moet bezoeken, zoals hoofdstad Groningen met de Martinitoren en het Groninger Museum.

Borgen en parken

Door heel de provincie Groningen vindt u nog oude buitenverblijven waar in de vorige eeuwen edele jonkheren in woonden. Deze verblijven heten borgen. Veel van deze borgen zijn nog te bezichtigen, bijvoorbeeld die in Verhildersum, waar de familie Tjarda van Starkenborgh vanaf de zestiende eeuw woonde. Voor een mooie wandeling langs tuinen en Groningse allure, zoals het park Domies Toen rondom de Petruskerk in Pieterburen. Onderweg vindt u er een tuin en theeschenkerij met terras aan een oude middeleeuwse waterplaats.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen