Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Beoordelingen Zuid-Moravië

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Zuid-Moravië

Karin van den Nieuwenhof

Erg mooi mooie omgeving voor elk wat wils. Natuur om heerlijk te wandelen of paardrijden en Znojmo is een leuk gezellig stadje.

I.Langewouters

Mooie omgeving om te wandelen.

Elly Vermeulen

In de omgeving van de camping is van alles te doen. De boortocht naar Brno is leuk, duurt een uur, en brengt je met een stukje trammen en lopen tot in de oude stad. Laat je bij de receptie informeren en koop daar alvast de kaartjes voor de tram. Voor de camping is ook een bushalte die je ook naar Brno en andere plaatsen brengt. Verder zijn er de Punkva grotten en enkele mooie kastelen die te bezichtigen zijn. De restaurantjes in het dorp serveren lekker eten en niet duur. Voor de fietser is het oppassen geblazen. Tsjechië is niet echt berekent op fietsverkeer, de wegen zijn er niet op aangepast, maar er kan wel gefietst worden.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen