Ga naar de homepage

Vul uw toegangscode in

U heeft een gids inclusief toegang tot alle campinginformatie in de ACSI Klein & Fijn Kamperen-app gekocht. Bij uw gids zit een voucher waarop u een code vindt om het pakket te ontgrendelen. Vul deze code hieronder in:

Bij het invoeren van de toegangscode is er geen onderscheid tussen het cijfer nul en de letter ”o”. Daarnaast is de invoer niet hoofdlettergevoelig.

Na het invoeren van de code hierboven volgt u de volgende stappen:

1. Bestelformulier invullen

Na het invullen van uw toegangscode wordt u automatisch doorgestuurd naar het bestelformulier. Hier kunt u uw bestelling definitief afronden.

2. App installeren

Installeer de ACSI Klein & Fijn Kamperen-app op uw mobiel, tablet of desktop. Open de app en log in met uw 'Mijn ACSI-account'.

3. Landenpakketten downloaden

Download de camping- en/of camperplaatseninformatie die u wilt gebruiken. De informatie is opgedeeld in handige landenpakketten.


Bekijk ook de instructievideo

Wilt u weten hoe het bestelproces van de ACSI Campings Europa-app er van A tot Z uitziet? Bekijk dan onderstaande video (tip: speel af op groot scherm) met daarin de uitgebreide instructies.

Aangepaste openingstijden: door de gevolgen van het coronavirus hebben veel campings hun openingsdata aangepast. De informatie op deze website kan dus tijdelijk niet helemaal juist zijn. Bekijk de website of social media van de camping voor de laatste info.​