Ga naar de homepage

Camping Landgut Girtenmühle ***

Algemene gegevens

In Losheim, Saarland vindt u de prachtige, kleinschalige Camping Landgut Girtenmühle, gelegen rivier/beek. U vindt hier gegarandeerd rust, ruimte en vrijheid. Deze kleinschalige camping met hellend terrein. biedt plaatsen met schaduw, zonder schaduw en met enige schaduw. Met ruim opgezette kampeerplaatsen is het mogelijk om op een rustieke en aangename wijze te kamperen. Het haastige leven maakt even plaats voor het beleven en genieten van natuur en rust. Op deze camping moet of hoeft u helemaal niets.

Toon meer

De camping hanteert voor uw huisdier(en) de volgende voorschriften:
- Hond(en) zijn in het laagseizoen (mits aangelijnd) toegestaan
- Hond(en) zijn in het hoogseizoen (mits aangelijnd) toegestaan

Voor de kampeerder die van een sportieve uitdaging houdt, biedt de camping onder andere verschillende fietsroutes. Op deze gastvrije, gemoedelijke camping heeft u lekker de ruimte en treft u een vriendelijke sfeer. Geniet van de natuur. Deze camping ligt aan een rivier/beek. Een perfecte plek voor de waterliefhebber. Op deze camping moet of hoeft u helemaal niets. Zelfs het koken kan een keer overgeslagen worden, want op de camping vindt u een snackbar. Omdat er niets gezelligers is dan met z’n allen rondom de barbecue ontbreekt op deze camping een Gemeenschappelijke barbecueplaats niet. Voor wie toch even contact wil zoeken met de buitenwereld, er is een wifipunt. Kortom, het kleinschalige en vriendelijke karakter maken deze camping een ideale plek voor een zorgeloze vakantie.

Ook te vinden in de ACSI Klein & Fijn Kamperen-app

Ook te vinden in de ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids

Richtprijs € 22,00

Openingsperiode van camping + uw verblijfsperiode

april 2018
ma di wo do vr za zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
mei 2018
ma di wo do vr za zo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
juni 2018
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
juli 2018
ma di wo do vr za zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
augustus 2018
ma di wo do vr za zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
ma di wo do vr za zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

31 Camping geopend

31 Camping gesloten

31 Gekozen datum

Gedetailleerde informatie over de camping

M.A.G. Prevaas-Kusters
M.A.G. Prevaas-Kusters

Inspecteur Mevr. M.A.G. Prevaas-Kusters

De inspecteur is een medewerker van ACSI. Hij/zij inspecteert jaarlijks de camping aan de hand van een lijst van bijna 200 voorzieningen en andere aandachtspunten.
De ACSI-inspecteur werkt niet voor de camping. Heeft u graag campingbrochures of wilt u reserveren, dan verwijzen wij u graag naar de informatie-aanvraag of het reserveringsformulier.
Wellicht kunt u rechtstreeks contact opnemen met de camping.

U kunt de inspecteur wel benaderen voor extra informatie over de camping en directe omgeving. Mocht het u niet lukken om de inspecteur overdag telefonisch te bereiken, dan kunt u het beter aan het begin van de avond nog eens proberen, maar niet na 22.00 uur. In het weekend is de inspecteur alleen overdag bereikbaar.

Het telefoonnummer van de inspecteur die deze camping bezocht heeft vindt u onder 'Bel deze inspecteur'.

Bel deze inspecteur

Bel +31(0)464580744
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,9

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
7,5
Personeel
8,2
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Kindvriendelijkheid
6,7
Entertainment
6,7
Sportfaciliteiten
7,0
Zwembad
5,4
Eten en drinken
8,2
Omgeving
8,7

J.J. van Arkel, op deze camping in september 2011

8,1

Reisgezelschap: Senioren

Uitrerst vriendelijk en behulpzaam personeel. Sanitair was zeer schoon, alleeen nog wat te weinig douches en afwasruimte, maar dat wordt komende winter aangevuld. Kampeerplaatsen op bosrijke camping lang niet allemaal egaal. Accommodatie voortreffelijk gelegen. Restaurant een absolute 10. Omgeving nodigt uit om te wandelen op één van de vele uitgezette routes in de omgeving.

Reactie van de camping 12 december 2013

Beste J.J. van Arkel,
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling.
Afgelopen winter hebben we weer hard gewerkt om het een en ander te verbeteren.
Wij runnen deze camping nu sinds 3 jaar met veel plezier en probeern het iedere keer weer te verbeteren.
Wellicht tot een volgende keer.
MVG Carline Lemmen - Landhaus Girtenmühle

Jac. Visser, op deze camping in juni 2011

5,8

Reisgezelschap: Senioren

Bescheiden terrein rond het hotel is duidelijk niet berekend op riant kamperen. Maakt een rommelige indruk. Mooi wandelgebeid. Fietsen niet te doen. De grote grijze golf lijkt er neergestreken.

Reactie van de camping 12 december 2013

Beste Jac. Visser,
Bedankt voor uw feedback.
We zijn inderdaad niet een al te grote camping. Een uitbreiding van het terrein staat wel op de planning en zal deels in 2012 al ter beschikking staan.
We hebben inmiddels de camping flink onderhanden genomen en hier mee de \"rommelige\" indruk ook aangepakt.
Het wandelgebied is inderdaad prachtig en op het gebied van fietsen pakt het toerisme buro het goed aan en zijn er ook dit jaar weer nieuwe routes.
Om aan de vraag van onze gasten tegemoet te komen hebben wij als camping vanaf april 2012 twee elektrichse fietsen in de verhuur, waardoor het veel makkelijker wordt dit toch wat heuvelachtige gebied te verkennen.
MVG Carline Lemmen - Landhaus Girtenmühle

Rensen, op deze camping in juni 2011

8,3

Reisgezelschap: Senioren

Een hele leuke camping met ruime staanplaatsen en een omgeving die uitnodigt tot wandelingen en fietstochten. En binnen 6 kilometer een grote supermarkt en een mooi meer, wat wil je nog meer. Aanbevolen!

Fam. van Looij, op deze camping in juni 2011

6,1

Reisgezelschap: Senioren

Afgaande op de vele positieve reacties, was ons plan om 2 weken op deze camping door te brengen. Bij aankomst viel de camping ons toch wat tegen. Geen parkachtige camping, maar een vol veld met veel bomen, waardoor, mede door het sombere weer, de campingplaats een mistroostige indruk maakte. Tijdens het uitzoeken van een plek, werden wij voorbijgestoven door een vrouw, die waarschijnlijk al bekend was met de gang van zaken op deze camping, die brutaalweg een plaats voor zichzelf innam met de woorden: "hier ga ik staan, mijn man is de caravan aan het halen". Volgens het personeel wil men een ongedwongen sfeer creeëren. Hierdoor ontstaat een janboel. De brutalen eisen de mooiste plekken op. Wij hadden het al snel gezien en zijn naar een andere camping gegaan.

A.H.Schrap, op deze camping in mei 2011

8,3

Reisgezelschap: Senioren

Zoals uit de beoordeling blijkt een goede camping. Wat ons opviel is dat er in beide toileteenheden geen mogelijkheid was de handen te wassen. De kranen daar gaven geen water (niet aangesloten?).
De afval zou wat vaker geruimd moeten worden. Wij waren half mei en eind juni op deze plaats en de containers puilden uit. De binnenplaats achter het restaurant/keuken zouden wij ook wat "schoner"maken. Stond veel onkruid tussen de stenen. De verlichting op de camping heeft ook aandacht nodig. Het is te donker dus erg oppassen op drempels en trapjes.

paul van Zutphen , op deze camping in mei 2011

8,2

Reisgezelschap: Senioren

Camping is nog een echte camping. Geen afgebakende plaatsen, veel prachtige dennenbomen, sanitair is schoon maar er mankeert hier en daar nog wat aan. De eigenaar is druk met dit alles om het te verbeteren, de camping had 8 jaar achterstallig onderhoud en dat los je niet in 1,5 jaar op. Maar er word aan gewerkt. Het is overegens goed vertoefen op deze camping met zijn vele wandeltochten door een prachtige omgeving.

Fam. Dings, op deze camping in mei 2011

9,0

Reisgezelschap: Paren

Inmiddels al weer terug van onze vakantie. We hebben het weer heerlijk gehad. We zijn al enkele jaren hier geweest. 2 jaar geleden zijn we hier ook geweest en dachten toen, als er niks verbeterd is rijden we door naar een andere camping. We merkten bij aankomst dat er net nieuwe eigenaren waren en wilde de camping nog een kans te geven.Nou dit heeft zich geloond. De camping heeft zich voor het positieve veranderd en het heeft ons iedere keer weer verbaasd hoeveel werk de eigenaren verzet hebben. Dat deze camping en de omgeving een uniek stekkie waren dat wisten we al, maar het wordt er alleen maar beter op! We hebben de plannen gehoord voor de toekomst en we vinden het geweldig. Wij kijken al weer uit naar ons volgende verblijf.

Prinzen, op deze camping in mei 2011

8,5

Reisgezelschap: Paren

Een hele leuke camping! We hebben er met plezier gestaan.
En dat je gewoon je eigen plek nog kunt uitzoeken is super. Niemand die komt zeggen hoe je je caravan neer moet zetten.
En echt ook een mooie camping. Mooie bomen en heggen zorgen gedeeltelijk voor een natuurlijke afscheiding. En toch genoeg open plekken om heerlijk met een boek in je luie stoel te genieten van de zon.
Je waant je midden in de natuur.
We hebben de hertjes door het veld zien gaan, waar zie je dat nog.
Wij hebben genoten en komen absoluut weer terug.
De eigenaren zijn vriendelijk en al het personeel is behulpzaam. Wij hebben gezien hoe hard ze werken en hun best doen.
Daarbij een camping zonder muntjes voor warm water en een goede straal onder de douche. Sanitair was altijd schoon.
16 ampère stroom voor een vaste prijs per dag. Niks bij betalen, gewoon nog echt voor een vast bedrag per nacht.

Riet, op deze camping in april 2011

8,3

Reisgezelschap: Paren

We zijn in mei 2009 ook op de camping geweest en nu afgelopen weekend maar wat jullie al veranderd hebben, wouw geweldig zeg. De sfeer is nog beter geworden en de omgeving nog net zo mooi, nog te weinig tiijd om alles te zien dus we moeten nog een keer terug komen maar dat vinden wee niet erg. Kunnen we ook weer heerlijk eten in het hotel.

Tiny, op deze camping in maart 2011

8,6

Reisgezelschap: Senioren

Mooie camping, heerlijk rustig midden in de natuur. Hotel: alle kamers zijn recentelijk opgeknapt met nieuwe bedden en aankleding.
Het eten in het restaurant is prima. Op het buitenterras is het heerlijk toeven. Bij de receptie is veel informatie te krijgen over de omgeving. De hotellounge is een mooie aanwinst. Verblijf is voor herhaling vatbaar.

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 22,00
Richtprijs 2
€ 29,50
Openingsperiode
01-04-2018 t/m 01-10-2018
Hoogteligging
378m
Aantal toerplaatsen
30 (50 - 120m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
5
Aantal huuraccommodaties
6

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Caravan toegestaan
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
  • Tent toegestaan
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • WiFi-zone
    • wifi-zone gratis
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:amex | mastercard | visacard
  • Reserveren niet mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Frans | Nederlands
Campingregels
  • Caravan toegestaan
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
  • Tent toegestaan
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | elektra | gas
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Douches: warm water
  • Zittoiletten
  • Wastafels: warm water
  • Individuele wascabines: warm water
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Babyroom
  • Wastafels: koud water
  • Douches: koud water
  • Individuele wascabines: koud water
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Wasmachine(s)
  • Droogtrommel(s)
  • Textielwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: koud water
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Snackbar
  • Bar
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Invriezen koelelementen
  • Menu simple/table d'hôte
Te huur op of bij camping
  • Caravans
    • aantal:1
  • Tenten
    • aantal:1
  • Trekkershutten
    • aantal:3
  • Kamers
    • aantal:1
Voor kinderen
  • Recreatieruimte
  • Babyroom
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:10 km
    • aantal:18
  • Geocaching
Recreatie (volwassenen)
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:zwaar | licht | gemiddeld
  • Recreatieruimte
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Grasland
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Hellend terrein
Ligging van de camping
  • Gelegen aan rivier/beek (max. 0,1 km)
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0,5 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:6,5 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Diversen
  • Terrein bewaakt
  • Dag en nacht rustig
Adres & Route

Wilt u camping Camping Landgut Girtenmühle boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

  • Camping Landgut Girtenmühle
    Girtenmühle 1
    66679 / Losheim/Britten
    Duitsland

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    49°31'56"N 6°41'15"E
  • A48 van Trier uit de B268 volgen richting Losheim. De camping staat aangegeven.

  • Contact

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Ma

18 / 06

 

Di

19 / 06

 

Wo

20 / 06

 

Do

21 / 06

 

Vr

22 / 06

 

Za

23 / 06

 

Zo

24 / 06

 
Max. 21.5° 25.5° 29.5° 24.9° 21° 18.8° 20.5°
Min 9.7° 12.5° 15.9° 16.9° 9.6° 9.1° 9.9°
Neerslag 20% 5% 5% 10% 10% 25% 40%
Windrichting W W NO NW N N NW
Windkracht 3 2 2 3 3 3 3

Gemiddelde temperatuur

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan. 85% 66 2
Feb. 81% 54 3
Mrt. 77% 57 4
Apr. 71% 54 5
Mei 66% 66 7
Jun. 66% 67 7
Jul. 70% 70 8
Aug. 66% 68 8
Sep. 78% 65 5
Okt. 84% 70 4
Nov. 87% 72 2
Dec. 87% 75 1
Weeronline
Informatieaanvraag

Klein en Fijn stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Landgut Girtenmühle".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en Klein en Fijn kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.